نوشته شده توسط : modafehagh

رادیو گفت و گو:محمدمهدی ناصحی با اشاره به ثبت نام رایگان بیش از پنج میلیون نفر از دهک های اول تا سوم جمعیت در بیمه سلامت گفت: دیگر دهک های جمعیتی می توانند با مراجعه به سامانه بیمه سلامت و یا پیشخوان دولت اقدام به فعال کردن بیمه خود کنند.

به گزارش جهانی پرس، برنامه «بدون خط خوردگی» رادیو گفت‌وگو در خصوص ایرادات بیمه سلامت و سردرگمی بیمه شدگان با دکتر محمد مهدی ناصحی رئیس سازمان بیمه سلامت کشور به صورت تلفنی گفتگو کرد.

محمدمهدی ناصحی با بیان اینکه پنج صندوق بیمه ای شامل کارکنان دولت، صندوق بیمه همگانی، بیمه روستاییان و سایر اقشار و بیمه ایرانیان وجود دارد گفت: بستگی به نوع صندوق، ارائه خدمت و تمدید مهلت بیمه متفاوت است.

مقالات بیشتر:وکیل آذربایجان غربی

وی با اشاره به تحت پوشش قرار گرفتن بیش از پنج میلیون نفر از جمعیت دهک های یک تا سه کشور تحت پوشش بیمه سلامت اظهار کرد: برای این افراد به صورت خودکار، رایگان و بدون نیاز به حضور فیزیکی، بیمه فعال شده است اما برای دهک های بالاتر که بر اساس قانون باید ارزیابی وسع شوند، باید در سامانه بیمه سلامت یا پیشخوان های دولت مراجعه کنند تا پس از ارزیابی وسع آنها، بیمه سلامت شان تمدید می شود.

رئیس سازمان بیمه سلامت کشور درباره هزینه بیمه شدن افراد دهک های چهار تا ده بیان کرد: این افراد باید ده درصد حق بیمه سلامت خود را پرداخت کنند تا بیمه آنها فعال شود. مبلغ کل بیمه برای یک سال دهک چهارم یک میلیون و ۴۰ هزار تومان است که ۱۰ درصد آن باید پرداخت شود. دهک پنج و ششم ۲۵ درصد، هفت و هشت ۵۰ درصد است.

وی از اطلاع رسانی گسترده برای ثبت نام بیمه سلامت گفت و عنوان کرد: به همه پنج میلیون و ۴۰۰ هزار نفر دهک های اول تا سوم پیامک دادیم و برنامه ریزی کرده ایم برای دهک های بالاتر نیز برنامه ریزی کرده ایم که به صورت پیامک مردم را راهنمایی و مطلع کنیم.

ناصحی در مصاحبه تلفنی با رادیو گفت‌وگو درباره خدمات بیمه سلامت کشور توضیح داد و تاکید کرد: اگر هموطنان عزیز کشور بیمه ندارند به پیشخوان دولت یا سامانه سازمان بیمه سلامت مراجعه کنند. این بیمه قطعا به نفع مردم خواهد بود زیرا حداقل ۹۰ درصد هزینه در بخش دولتی را برای بستری و ۷۰ درصد برای درمان سرپایی پرداخت می کنیم. اگر ساماندهی ارز دارو اتفاق بیافتد، قطعا بیمه ها با توجه به سامانه های الکترونیکی که در اختیار دارند، خیلی راحت افراد را تحت پوشش قرار می دهند.

وی افزود: روز به روز هزینه های زیادی در حوزه سلامت در تمام دنیا از جمله ایران در حال اضافه شدن است. بیمه سلامت با دریافت اطلاعات دقیق از مردم راهکارهایی برای پوشش این هزینه ها خواهد یافت زیرا آمار مربوط به مصرف دارو در سامانه های مرتبط فعال می شود و می توانیم سیاست درستی را از جهت توزیع منابع در کشور داشته باشیم.

رئیس سازمان بیمه سلامت کشور ضمن اشاره مجدد به راه های فعال کردن بیمه سلامت برای مردم گفت: از طریق سامانه یا حضور در پیشخوان های دولت امکان ثبت نام وجود دارد. همچنین تلفن ۱۶۶۶ برای راهنمایی مردم وجود دارد.

مقالات دیگر:پخش عمده پارچه



:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : modafehagh

خلیج فارس: حتما خبر «تعطیلی رشته ریاضی برخی دبیرستان‌ها به دلیل عدم تقاضا» را شنیده‌اید، خبری که آماری هم به آن ضمیمه‌شده است: «کمتر از ۱۵ درصد دانش آموزان متوسطه دوم، رشته‌ ریاضی را انتخاب می‌کنند» اما کاهش کمی و کیفی دانش‌آموزان این رشته، باتوجه به آنکه در زمره علوم پایه قرار دارد، قطار پیشرفت و توسعه کشور را به مخاطره می‌اندازد.

نکته بعدی، برهم خوردن توازن رشته‌ای است که به‌عنوان زنگ هشداری از سوی کارشناسان به صدا درآمده و آمار ثبت‌نام‌کنندگان در کنکور امسال، عدم توازن و تراکم بیش‌ازاندازه در رشته تجربی را تایید می‌کند. امسال فقط۱۰ درصد دانش‌آموزان در کنکور ریاضی شرکت می‌کنند، درحالی‌که این رقم برای رشته تجربی ۳۹ درصد است.

آمار اعلامی در یک دهه قبل، با آنچه اکنون ارائه‌شده متفاوت است و براین اساس ۲۵ درصد دانش‌آموزان در رشته ریاضی و ۴۲ درصد در رشته تجربی ثبت‌نام کرده‌بودند. اما چرا رشته تجربی مورد استقبال قرارگرفته است؟ رشته‌ای که تا چندی پیش عمدتا برای دختران جذاب بود و حالا در کمال ناباوری، پسران هم به آن تمایل زیادی نشان می‌دهند.

مقالات بیشتر:وکیل ارتشا در ارومیه

در این رابطه فرضیات زیادی مطرح است که عباس فرجی- کارشناس مشاوره در آموزش‌وپرورش تأکید می‌کند هرکدام این فرضیات دلایل خاص خود رادارند، به‌عنوان‌مثال شغل پزشکی فی‌نفسه جذاب است و اغلب دانش‌آموزانی که به رشته تجربی می‌روند خود را با روپوش سفید یا در اتاق عمل می‌بینند. فرضیه دومی که می‌توان متصور شد پول است که با توجه به شرایط اقتصادی، پول‌سازی این رشته برای دانش آموزان و والدین اهمیت دارد. حال‌آنکه دانشگاه‌ها، این‌همه ظرفیت برای پذیرش دانشجو در رشته پزشکی را در اختیار ندارند و آیا با فرض بر اینکه بسیاری از دانش‌آموزان در رشته پزشکی تحصیل کنند، جامعه به این‌همه پزشک نیاز دارد؟

فرجی از سیاست‌های اشتباه در آموزش‌وپرورش می‌گوید که اوضاع را روزبه‌روز بدتر کرده است و اگر همین روال ادامه یابد، سایر رشته‌ها با صندلی خالی مواجه خواهند شد.

پرسش مهم این است که چه فردی مسبب این عدم توازن بوده است؟ آیا اولیاء و دانش آموزان قدرت بر هم زدن توازن رشته‌ای را داشته‌اند؟ عباس فرجی، این فرض را بسیار کمرنگ می‌بیند ولی بی‌تأثیر نمی‌داند: «ازاین‌جهت می‌گویم کمرنگ است که هدایت دانش‌آموزان و برگه‌های آن‌ها همیشه توسط آموزش‌وپرورش تنظیم و در اختیار اولیاء و دانش‌آموزان قرار داده‌شده است و دانش آموزان فقط در انتخاب گزینه‌ها مخیر هستند نه بیشتر یعنی اگر این برگه‌ها کارشناسی و انتخاب رشته بر اساس یک الگوی برنامه‌ریزی‌شده طراحی می‌شد چه‌بسا هم‌اکنون درگیر چنین دردسرهایی نمی‌شدیم.»

به ‌رشته ریاضی بها نمی‌دهند

بدین طریق می‌توان سرچشمه اصلی اشکال را در آموزش‌وپرورش جستجو کرد، پروفسور امیدعلی شهنی کرم‌زاده- چهره ماندگار ریاضیات ایران نیز دلیل اینکه ریاضیات به چنین حال‌وروزی افتاده را آموزش‌وپرورش و دانشگاه و جامعه‌ای می‌داند که به آن بها نمی‌دهد؛ به فارغ‌التحصیلان ریاضی توجه نمی‌شود و بر اهمیت ریاضی تأکید نمی‌شود وگرنه ریاضی در تمام دنیا هم در دوران مدرسه و هم دانشگاه جایگاه ویژه‌ای دارد.

 

چهره ماندگار ریاضیات ایران بر این باور است که کم‌کاری از سوی آموزش‌وپرورش و وزارتخانه‌ها است وگرنه کم‌کاری از دانش‌آموزان نیست. او البته محیط خانواده را نیز بی‌تأثیر نمی‌داند؛ چراکه والدین برای فرزندان خود نگران‌اند و به فکر آینده شغلی آن‌ها هستند. وقتی خانواده‌ها می‌بینند که فارغ‌التحصیلان ریاضی امکانات شغلی ندارند اما در رشته‌های دیگر ازجمله پزشکی وضعیت خوب است، طبیعی است فرزندان خود را تشویق کنند که به سمت ریاضی نروند.

مقالات دیگر:آموزشگاه تار غرب تهران

منبع: خبرآنلاین



:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : modafehagh

جمعه شب در پی گزارش یک فقره مرگ مشکوک در بیمارستان شهر خاش بلافاصله تیمی از پلیس آگاهی برای بررسی موضوع به محل اعزام شد.

به گزارش سلام نو به نقل از منیبان، سرهنگ ابراهیم کوچک زایی -فرمانده انتظامی شهرستان خاش - در تشریح جزئیات این جنایت هولناک گفت: نخستین بررسی‌ها نشان می‌داد خانمی حدود ۱۶ ساله اهل روستایی از توابع بخش «پشتکوه» با آثار ضرب و شتم و کبودی در سر و صورت به بیمارستان منتقل شده اما ساعتی بعد جان باخته است. از آنجا که آثار مسمومیت نیز در بدن وی مشاهده می‌شد بلافاصله تحقیقات برای افشای راز این جنایت آغاز شد.

مقالات بیشتر:وکیل کلاهبرداری در ارومیه

در بررسی‌های میدانی در روستای محل حادثه مشخص شد مقتول با شوهرش که پسر عمه‌اش است اختلافات شدیدی داشته‌اند که کارآگاهان دایره مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی در کمتر از پنج ساعت از وقوع این جنایت، متهم را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان خاش عنوان کرد: متهم به قتل که جوانی ۱۸ ساله و کارگر یک گلخانه در شهرستان خاش است در بازجویی‌های اولیه اعلام داشت کمتر از ۶ ماه از زندگی مشترک آنها نگذشته و در پی اختلافات شدیدی که داشتند در روز حادثه پس از مسموم کردن مقتول با سموم کشاورزی با دستانش او را خفه کرده است.

مقالات دیگر:شیشه بری جردن



:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 12 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : modafehagh

رییس اداره بیماری‌های قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت گفت: در اتباع خارجی مواردی از ابتلا حتی در گروه سنی بالاتر از ۲۰ سال هم داریم که این افراد هم عمدتا سابقه واکسیناسیون علیه سرخک را نداشتند

شناسایی ۹۸ بیمار مبتلا به سرخک در ایران / ضرورت واکسیناسیون کودکان علیه سرخک در ۱۲ و ۱۸ ماهگی

به گزارش سلام نو به نقل از ایسنا، دکتر محسن زهرایی، با اشاره به اینکه بیماری سرخک در یک نقطه محدود نخواهد ماند، گفت: این بیماری بسیار مسری است و به راحتی به افراد بویژه کسانی که ایمن نباشند، منتقل می‌شود. از ابتدای سال جاری میلادی یعنی از اوایل دی ماه ۱۴۰۰ تاکنون ۹۸ بیمار مبتلا به سرخک شناسایی کردیم که ۲۸ نفر ایرانی، ۶۶ نفر افغانستانی و چهار نفر پاکستانی بودند. این تعداد بیمار با بررسی بیش از ۳۰۰۰ مورد مشکوک به بیماری در سراسر کشور شناسایی شدند. این افراد از استان‌های مختلف کشور شناسایی شدند و اکثر استان‌ها یک مورد یا بیش از یک مورد مبتلا را داشتند.

واکسن‌نزده‌ها؛ عمده مبتلایان سرخک در کشور

وی با بیان اینکه این حجم بالای موارد ابتلا عمدتا در گروه سنی زیر ۱۰ سال بویژه در گروه سنی زیر ۵ سال هستند، افزود: در واقع بچه‌های زیر ۱۲ ماه که هنوز به سن واکسن نرسیدند و بعد در گروه سنی یک تا ۵ سال مبتلایانی هستند که عمدتا واکسن دریافت نکردند.

ابتلا به سرخک در اتباع خارجی بالاتر از ۲۰ سال

وی افزود: در اتباع خارجی مواردی از ابتلا حتی در گروه سنی بالاتر از ۲۰ سال هم داریم که این افراد هم عمدتا سابقه واکسیناسیون علیه سرخک را نداشتند. خوشبختانه طی مدت زمان ذکر شده (از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون) موارد سرخکی که منجر به فوت شده باشد، نداشته‌ایم.

مقالات بیشتر:وکیل ارومیه

تدارک واکسیناسیون سریع اتباع خارجی

اولویت اول با اتباع تازه‌وارد

او درباره برنامه تکمیلی واکسیناسیون سرخک در کشور، تصریح کرد: در حال برنامه‌ریزی هستیم که واکسیناسیون وسیع‌تری برای اتباع خارجی انجام دهیم که انجام این کار نیازمند برنامه‌ریزی و شناسایی گروه‌های هدف و محل استقرار آنها است تا با تامین واکسن مورد نیاز، این برنامه آغاز شود. فعلا به شکل محدود این کار برای کانون‌های زندگی اتباع خارجی بویژه‌ آنهایی که جدید وارد کشور می‌شوند در حال انجام است و اولویت اول ما این تازه‌واردان هستند.

رییس اداره بیماری‌های قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت ادامه داد: طی یک ماه آینده که شرایط بهتر باشد این برنامه وسعت خواهد گرفت و احتمالا در تمامی مبادی مرزی جنوب شرقی اتباع خارجی را تحت واکسیناسیون قرار دهیم تا این اطلاعات ثبت و ضبط شده و در سابقه افراد بماند. در این برنامه اگر فرد در بدو ورود به کشورمان مدرک معتبری برای سابقه واکسن خود نداشته باشد، می‌بایست واکسن سرخک دریافت کند.

 

ضرورت واکسیناسیون کودکان علیه سرخک در ۱۲ و ۱۸ ماهگی

وی افزود: سرخک بیماری است که اگر خانواده‌ها به واکسیناسیون کودکان‌شان دقت کافی کنند و دو نوبت واکسن را در زمان مقرر ۱۲ و ۱۸ ماهگی به آنها تزریق کنند، جای نگرانی نخواهد داشت. درست است که مواردی داریم که درصد کمی از افرادی که قبلا واکسن زدند در مواجهه‌ بالا با فرد مبتلای شدید به سرخک، ‌ امکان ابتلا به این بیماری را دارند، اما این موضوع غیرشایع است و اگر هم مبتلا شوند، خفیف خواهد بود. در کل افرادی که دو نوبت واکسن بزنند دیگر نباید نگران ابتلا به سرخک باشند.

رییس اداره بیماری‌های قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت ادامه داد: بنابراین از خانواده‌ها می‌خواهیم اگر کودک زیر ۵ سالی دارند که می‌دانند واکسن دریافت نکرده است، حتما نسبت به واکسیناسیون فرزندشان اقدام کنند.

زهرایی تاکید کرد: مشکلی که اکنون در کشور افغانستان بر مبنای مستندات سازمان‌های بهداشتی بین‌المللی وجود دارد، کمبود نیروی انسانی و کمبود منابع مالی است. بسیاری از افراد شاغل در حوزه بهداشت این کشورها که پرداختی‌هایشان از نهادهای بین‌المللی بوده است و این نهادها با توجه به سر کار آمدن دولت جدید طالبان پرداخت‌های خود را قطع کرده‌اند، در نتیجه نیروهای کار مشاغل خود را ترک کردند و خیلی از مراکز درمانی در این کشور با کمبود نیرو مواجه هستند که به دنبال آن واکسیناسیون و دریافت سایر خدمات درمانی به مشکل خورده است. دسترسی نادرست افراد به مواد غذایی و سوء تغذیه نیز مشکل دیگر این کشور است که این سوء تغذیه سبب می‌شود بیماری‌هایی از جمله سرخک حتی در فرم‌های شدید خود را بیشتر نشان دهند. بر این اساس کمبود واکسن مشکل اصلی این کشورها نیست و برنامه‌ریزی اجرای آن اشکال دارد.

او درباره برنامه واکسیناسیون سرخک کشور پاکستان نیز گفت: بر اساس اطلاعات منتشر شده قرار بود یک برنامه واکسیناسیون بزرگ کشوری در آبان‌ماه گذشته در این کشور انجام شود تا جمعیت زیادی از بچه‌ها واکسینه شوند، اما به نظر می‌رسد این برنامه نتوانسته با پوشش کامل انجام شود و هدف قطع همه‌گیری سرخک را شاهد نیستیم. از سوی دیگر در افغانستان هم قرار بود اواخر اسفندماه عملیات واکسیناسیون در ۴۷ شهرستان انجام شود که به نظر می‌رسد این عملیات هم نتوانسته به موفقیت برسد. با اتمام ماه مبارک رمضان قرار است این عملیات مجددا از سر گرفته شود و امیدواریم کشورهای همسایه بتوانند به سرعت برنامه واکسیناسیون سرخک را گسترش دهند تا جلوی انتشار بیماری گرفته شود.

مقالات دیگر:فینگر فرود غرب تهران



:: بازدید از این مطلب : 19
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 ارديبهشت 1401 | نظرات ()