نوشته شده توسط : modafehagh

جریان ثبت حقوق و مزایای دستگاه‌های اجرایی نشان می‌دهد که بالاترین میانگین خالص حقوق در پست‌های مختلف ، ۲۴ میلیون تومان برای استاندار و همتراز آن بوده است.

حقوق و مزایای دریافتی وزرا و نمایندگان مجلس چقدر است؟

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، ثبت جزئیات حقوق و مزایای دستگاه‌های اجرایی براساس ماده ۲۹ قانون برنامه ششم توسعه انجام می‌شود و در همین راستا سامانه ثبت حقوق و مزایا در اواخر سال ۱۳۹۶ راه‌اندازی شد و از ابتدای سال ۱۳۹۷ دستگاه‌های مشمول باید برای ورود اطلاعات حقوق اقدام می‌کردند.

با این وجود گزارش سازمان اداری و استخدامی نشان داد که حتی تا سال جاری تعدادی از دستگاه‌ها و زیرمجموعه‌های آنها هنوز ورود اطلاعات نداشته‌اند، از این‌رو جهت اجرای تکلیف قانون بودجه پرداخت حقوق کارکنان مشروط به ثبت اطلاعات در سامانه شد.

مقالات بیشتر:وکیل خوب در ارومیه

میانگین حقوق دریافتی وزیر، ۲۰ میلیون

اما گزارش دریافتی ایسنا از وضعیت حقوق و مزایای ثبت شده دستگاه‌های اجرایی (سه قوه) به تفکیک سطح پست آنها در سال جاری حاکی از آن است که بالاترین میانگین خالص حقوق (حقوق منهای کسورات) مربوط به استاندار و همتراز آن با بیش از ۲۴.۳ میلیون تومان در هر ماه است.

میانگین خالص حقوق  برای وزیران بیش از ۲۰ میلیون تومان ثبت شده  و این در حالی است که میانگین خالص دریافتی معاون وزیر و همتراز آن بیش از وزیر بوده و تا ۲۱.۷ میلیون تومان اعلام شده است.

میانگین خالص پرداختی به نمایندگان مجلس  نیز ۱۷.۴ میلیون تومان ثبت شده است.

براساس این گزارش میانگین خالص حقوق معاون موسسه یا معاون سازمان و همتراز آن ۱۹.۷ میلیون، مدیرکل و همتراز ۱۷.۲ میلیون، معاون مدیرکل و همتراز ۱۳.۱ میلیون تومان است.

در سایر پست‌ها نیز میانگین خالص حقوق رئیس اداره و همتراز آن ۱۲.۸، رئیس گروه و همتراز ۱۳.۲ میلیون و کارشناس و همتراز ۹.۵ میلیون تومان ثبت شده است.

بیشترین اضافه کار برای کیست؟

در رابطه با جزئیات پرداخت حقوق در پست‌های مختلف، نیز بالاترین میانگین اضافه‌کار برای استاندار و همتراز آن با بیش از ۷.۹ میلیون تومان اعلام شده است.

میانگین اضافه‌کار وزیر ۶.۱ میلیون و معاون وزیر نیز به ۶.۲ میلیون تومان می‌رسد که بعد از استاندار، بالاترین متوسط اضافه کار است.

بالاترین میانگین رفاهی برای معاونان وزیر و موسسات

همچنین وضعیت میانگین رفاهی پرداخت شده بین پست های مختلف نشان می دهد که رقم پرداخت شده برای وزیر و همتراز آن ۷.۴ میلیون و معاون وزیر ۱۲ میلیون تومان است ولی بالاترین میانگین به معاون موسسه با ۱۳ میلیون تومان اختصاص دارد.

میانگین رفاهی که برای نمایندگان مجلس  پرداخت شده به ۸.۱ میلیون تومان می‌رسد و برای استاندار  ۸.۵ میلیون تومان است.

 

اعلام حقوق وزیر، نماینده، استاندار و...

لازم به یادآوری است که این آمار ثبت شده به تدریج و با ورود کلیه دستگاه‌ها و درج اطلاعات تکمیلی می‌تولند دستخوش تغییراتی شود.

مقالات دیگر:تولید کننده شید



:: بازدید از این مطلب : 12
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 29 آذر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : modafehagh

دبیر کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا با اشاره به اینکه این کمیته در زمینه بازگشایی مدارس و رعایت پروتکل‌ها فقط نقش پیشنهادی دارد، گفت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی و پیگیری رعایت پروتکل‌ها بر عهده وزارت آموزش و پرورش است که اقدامات لازم را جهت اجرای پروتکل‌های بهداشتی انجام دهد.

خبرگزاری ایسنا: دکتر حمیدرضا جماعتی  با تاکید بر لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس، گفت: با این‌کار شاید بازگشایی مدارس خیلی سبب ایجاد ضرر و مشکل در ایجاد پاندمی نشود؛ ولی متاسفانه در خیلی از مناطق پروتکل‌های بهداشتی رعایت نمی‌شود و این می‌تواند سبب بروز زمینه‌ای برای پیک‌های جدید در کشور شود.

مقالات بیشتر:وکیل ملکی در ارومیه

او تاکید کرد: کمیته علمی کرونا فقط مباحث علمی را پیش می‌برد و رعایت پروتکل‌های بهداشتی، چگونگی آنها و پیگیری رعایت پروتکل‌ها بر عهده وزارت آموزش و پرورش است که اقدامات لازم را جهت اجرای پروتکل‌های بهداشتی انجام دهد.

دبیر کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا درباره برگزاری حضوری امتحانات دانش‌آموزان در دی ماه،‌ تصریح کرد: توصیه ما رعایت جدی پروتکل‌های بهداشتی در این ایام در مدارس و همچنین دانشگاه‌ها است و پیگیری رعایت پروتکل‌ها حتما باید انجام شود. ما فقط می‌توانیم مباحث علمی که چه مواردی می‌تواند باعث به وجود آمدن پیک شود و موارد مربوط به جلوگیری را عنوان کنیم و اجرای قوانین مربوط به کمیته علمی نیست.

جماعتی اظهار کرد: یا باید بازگشایی به تاخیر افتد و یا اینکه پروتکل‌ها کاملا رعایت شود و یا اینکه سیستمی وجود داشته باشد که رصد کند تا پروتکل‌ها نه تنها در مدارس بلکه در مجامع دیگر هم رعایت شود و افراد در برابر کووید۱۹ ایمن باشند.

مقالات دیگر:سالن زیبایی قصرالدشت



:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 آذر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : modafehagh

وکیل نجفی با بیان اینکه پرونده از سوی دادستان تهران به سمت پزشکی قانونی ارجاع شده است گفت: پزشکی قانونی درباره وضعیت جسمانی محمدعلی نجفی گفته که چشمان وی نیاز به عمل جراحی فوری دارد، همچنین موکل بنده دارای بیماری قلبی و دیابت است اما علیرغم نظر پزشکی قانونی دادستان‌تهران با آزادی مشروط موکل بنده موافقت نکرده است.

به گزارش مشهد فوری، حمیدرضا گودرزی اظهار کرد: وکیل نجفی با بیان اینکه پرونده از سوی دادستان تهران به سمت پزشکی قانونی ارجاع شده است، اظهار کرد: پزشکی قانونی درباره وضعیت جسمانی محمدعلی نجفی گفته که چشمان وی نیاز به عمل جراحی فوری دارد، همچنین موکل بنده دارای بیماری قلبی و دیابت است اما علیرغم نظر پزشکی قانونی دادستان‌تهران با آزادی مشروط موکل بنده موافقت نکرده است.

وکیل محمدعلی نجفی بیان کرد: مطابق با قانون هر فردی که یک سوم مجازات خود را طی کرده باشد و اخلاق و رفتارش مورد تایید زندان واقع شود می‌تواند تقاضای آزادی مشروط کند و دادستان هم می‌تواند با این موضوع موافقت کند.

مقالات بیشتر:وکیل در ارومیه

وی ادامه داد: آقای نجفی به ۶۰ ماه حبس محکوم شده و یک سوم مجازات وی می‌شود ۲۰ ماه، موکل بنده از خردادماه سال ۹۸ بازداشت شده و بر این اساس وی در داخل ۳۰ ماه حبس خود است.

گودرزی با بیان اینکه محمدعلی نجفی دوبار تقاضای آزادی مشروط کرده است گفت: زندان در هر مرتبه حسن اخلاق و رفتار موکل بنده را تایید کرده اما دادستان تهران با این موضوع موافقت نکرده است.

وکیل محمدعلی نجفی تصریح کرد دو مرتبه با آزادی مشروط موکل بنده مخالفت شده است و باید تاکید کنم که آقای نجفی اکنون در زندان اوین است و آخرین بار به مرخصی سه روزه در ماه گذشته رفته است.

وی گفت: موکل بنده سن بالایی دارد و تحمل زندان برای وی سخت است زیرا و دارای بیماری است و خطر جانی او را تهدید می‌کند و باید دوباره از دادسرا تقاضا کنیم تا پرونده وی را مورد بررسی قرار دارد زیرا رفتار وی در زندان مورد تایید مسئولان است و تنها دادستان باید با این موضوع موافقت کند.

منبع: رکنا

مقالات دیگر:بهترین آرایشگاه زنانه قصرالدشت



:: بازدید از این مطلب : 17
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 آذر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : modafehagh

با اختلال در سیستم توزیع بنزین که چندین روز قبل رخ داد مشکلات بسیاری در سطح کشور ایجاد شد اما مسئولیت دولت در برابر این اتفاقات چیست؟ آیا می‌توان از دولت به دلیل این اتفاقات مطالبه خسارت کرد؟ برای اینکه بتوانید پاسخ این سوالات را بفهمید نیاز است که حتما از یک وکیل متخصص کمک بگیرید.

به گزارش برنا، همانطور که مردم در برابر دولت مسئولیت‌هایی از جمله شرکت در انتخابات دارند دولت نیز بدون شک مسئولیت‌های مهم‌تری در قبل مردم دارد. اما مسئولیت دولت در برابر مردم به چه موضوعاتی خلاصه می‌شود؟ بهتر است برای پاسخ دادن به این سوال نگاهی به اتفاقی که در چند روز اخیر افتاد کنیم. احتمالا می‌دانید که در چند روز گذشته یک حمله سایبری به سیستم سوخت کشور انجام شد این حمله باعث شد تا اختلال در سیستم توزیع بنزین برای چند روز ایجاد شود.

مقالات بیشتر:بهترین وکیل ارومیه

همانطور که می‌دانید اولین و مهم‌ترین فلسفه شکل‌گیری دولت، پاسخ دادن به نیازهایی از جمله رفاه، امنیت، آزادی و ... است پس دولت باید در این راستا نسبت به مطالبه مردم پاسخگو باشد. با بروز مشکل در سیستم بنزین کشور اتفاقات مختلفی ایجاد شد حتی این موضوع باعث شدن فعالیت برخی از سیستم‌های اورژانس دچار مشکل شود. اما برای دریافت مطالبه خسارت چه کاری می‌توان انجام داد؟ آیا دولت موظف به پرداخت خسارت است؟ موسسه حقوقی وکیل تلفنی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی در خصوص مطالبه خسارت از دولت می‌تواند به شما کمک کند.

یکی از سوالاتی که بعد از ایجاد اختلال در سیستم توزیع بنزین در ذهن مردم شکل گرفت دریافت مطالبه خسارت از دولت بود. همانطور که گفتیم مسئولیت دولت در برابر مردم ایجاد یک زندگی آرام در امنیت و رفاه است و این مسئله نیز توانست آرامش و حتی امنیت مردم را در کل کشور دچار مشکل کند به همین دلیل است که بعد از حمله سایبری به سیستم سوخت کشور بسیاری از افراد درباره نحوه دریافت این مطالبه کنجکاو شدند. احتمالا می‌دانید که به تنهایی نمی‌توانید اقدام به شکایت کنید چرا که پرونده‌های حقوقی که شاکی از دولت شکایت دارد با پرونده‌های حقوقی دیگر تفاوت‌های بسیاری دارد.

برای اینکه بتوان در این مسئله به خوبی عمل کرد در قدم اول به یک وکیل مطالبه خسارت نیاز داریم. دانش و اطلاعات وکیل مهم‌ترین مسئله‌ای است که به شما در این حوزه کمک می‌کند. مرجع صالح رسیدگی به این نوع از پرونده‌ها نیز کاملا متفاوت است به همین دلیل بهتر است بدون دانش قبلی هیچ اقدامی نکنید. برای دریافت مشاوره حقوقی در خصوص مطالبه خسارت از دولت بهترین کار کمک گرفتن از یک موسسه حقوقی است. مجموعه وکیل تلفنی با ارائه خدمات مختلفی از جمله مشاوره حقوقی آنلاین به شما این امکان را می‌دهد تا در کوتاه‌ترین زمان با وکیل در ارتباط باشید.

وکیل متخصص در حوزه مطالبه خسارت از نهادهای دولتی

همانطور که گفتیم شکایت کردن از یک نهاد دولتی و مسئولیت دولت و درخواست دریافت مطالبه خسارت تفاوت‌های بسیاری با شکایت کردن از یک شخص حقیقی دارد به همین دلیل حتما به کمک یک وکیل متخصص در این زمینه نیاز دارید. وکیل مطالبه خسارت اطلاعات و دانش حقوقی بالایی دارد در نتیجه از بهترین شیوه‌ها برای دریافت مطالبه دیه و استفاده می‌کند. در زمینه اختلال در سیستم بنزین نیز که در چند روز اخیر اتفاق افتاد هر شخص به تنهایی نمی‌تواند اقدام به شکایت از دولت کند بلکه این وکیل است که باید به عنوان یک شخص حقوقی وارد شود. برای مثال در زمان بروز این حمله سایبری برخی از تاکسی‌های اینترنتی هزینه سفرهای خود را افزایش دادند دولت با پیگیری این مسئله توانست پول اضافه‌ای که این شرکت‌ها از مسافران گرفته بود را پس بگیرید. این مورد تنها یکی از کارهایی است که دولت در زمان بروز این اتفاق برای مطالبه خسارت کرده است. پیدا کردن یک وکیل متخصص در این زمینه شاید کار دشواری باشد اما پیشنهاد ما به شما انتخاب مجموعه حقوقی وکیل تلفنی است این مجموعه به شما برای شکایت از نهادهای دولتی و دریافت خسارت کمک می‌کند.

تعیین مقصر در وقایع ناشی از اختلال در سیستم توزیع بنزین

همانطور که اشاره شد اتفاقی که در چند روز گذشته رخ داد یک حمله سایبری به سیستم سوخت کشور بود در نتیجه در وهله اول مقصر تمامی اتفاقاتی که در این بازه زمانی رخ داد بدون شک عاملان این مسئله هستند اما چگونه می‌توان این مقصر را تعیین کرد؟ شاید تصور کنید که دولت نیز در این اتفاق نقشی داشته است چرا که نتوانسته امنیت سیستم‌های سوخت رسانی را تامین کند برای اینکه بتوان مقصر را تشخیص داد تا بتوان اقدام به به مطالبه خسارت کرد قبل از هر چیزی باید از نهاد دولتی که موجب بروز این اتفاق شده است شکایت کرد. مسئولیت دولت در برابر مردم مهم‌ترین چیزی است که باید یک دولت در حفظ آن بکوشد. با بروز اختلال در سیستم توزیع بنزین مشکلات بسیاری در سطح کشور ایجاد شد که ترافیک از کوچک‌ترین آن‌ها بود. برای اینکه بتوانید از دولت خسارت خود را مطالبه کنید در قدم اول باید با یک وکیل متخصص در ارتباط باشید تا بتوانید در کوتاه‌ترین زمان اقدام به شکایت از نهاد مربوطه کنید.

یکی دیگر از مشکلاتی که با اختلال در سیستم توزیع بنزین رخ داد فوت بسیاری از بیماران بود اما آیا امکان مطالبه دیه به دلیل بروز این مشکل وجود دارد؟ آیا این مسئله جز مسئولیت دولت محسوب می‌شود؟ برای اینکه بتوانید پاسخ این سوال را پیدا کنید در مرحله اول باید از یک وکیل متخصص کمک بگیرید  چرا که وکیل در این زمینه اطلاعات و دانش بیشتری دارد در نتیجه می‌تواند در این حوزه و رسیدگی به شکایت‌ها درباره مسئولیت دولت به شما کمک کند. موسسه حقوقی وکیل تلفنی با در اختیار داشتن بهترین وکلای حقوقی می‌تواند در زمینه مطالبه دیه به دلیل اتفاقات ناشی از اختلال در سیستم بنزین با ارائه خدمات مشاوره حقوقی 24 ساعته به شما کمک کند.

مقالات دیگر:قالیشویی سعادت آباد



:: بازدید از این مطلب : 11
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 1 آذر 1400 | نظرات ()